Red Bar raskest i Per Ulvens Æresløp

Red Bar har allerede slått hester som Lionel og Ferrari B.R. og ble tredje i Norgemesterskapet i sommer. I dag var det Per Ulvens Æresløp på Bjerke fra 40 meter tillegg som var oppgaven. Fra bakre rekker ble det et tungt løp, og dødens siste runden, men Red Bar sto på til mål og ble fjerde på feltets raskest tid 15,5/3160 m voltestart.

Corona ga morfarseier

Revenue viste i dag at han også er en god morfar. Hans datter Estrella tjente nesten 400 000 kroner i Norge, og 4-årige Corona er hennes førstefødte. Corona har gjort en rekke fine løp uten full uttelling, og ble sjenert kraftig i kval til Hoppederby for to uker siden. I dag var det istedenfor start i Travavl.no-løpet i V75 Hoppedivisjonen. Fra spor 10 ble det et løp langt baki rekkene, og fram til siste langside lå hun i femte par utvendig. Første 500m gikk etter 1.11. Hun og etpar andre satte så fart via tredjespor, og rundt siste sving beit det veldig godt. Nedover oppløpet avsluttet hun mesterlig og stakk til seg en etterlengtet og velfortjent seier på fine 14,0a/2100 m, hennes fjerde så langt.

Dobbeltseier til Revenue

Bjerke har sin klasseløpshelg denne lørdagen og søndagen, med noen andre løp blandet innimellom. I DNTs Rekruttløp ble det dobbelt Revenue-seier i dag.

Det ble drøye spor hele første sving for New Young fra spor 4, men Revenue-sønnen overtok teten litt etter 500m-passeringen. Den stilige vallaken lenset unna der framme og inn i siste sving var han flere lengder foran feltet. Han holdt flott unna nedover oppløpet og vent enkelt for Stine Lode på 16,6a/2100m og Starligt Morning med Vemund Madsen Drolsum avsluttet til annen på 16,8a/2100m.

Quick Deal tok seier #41!

1.08-traveren Quick Deal e. Revenue har funnet formen på alvor, og i dag kom seier nummer 41 på Tioga Downs og den tredje starke. Den doble verdensrekordsetteren på 800m (10,4 og 10,6 på Yonkers) har tjent ca 5 millioner kroner. Han har ikke vært utenfor trippelen i sine 8 siste starter, fire av dem seire, og 12 av 17 starter på trippelen i år.

R Sam og Wisenheimer ble begge annen de siste to dagene.

U.B.Cool tredje i Örebro

1.13-traveren U.B.Cool tredje for trener Åke Lindblom med Carl Philip Lindblom i sulkyen. Han har vunnet 6 løp så langt i karrieren og nærmer seg 400 000 innkjørt.


Foto fra en tidligere seier

Tredje til Shehuntyoudown

Det ble en tredjeplass til Shehuntyoudown på Bollnäs på 16,5a/2140m.

Seier til She i Bergen

She stakk ret til tet fra førstespor på volten, og ingen kunne hindre She i å ta sin femte seier for Øyvind Austevoll. She har vært på trippelen i halvparten av sine 21 starter i livet så langt.

Wisenheimer annen på Harrah’s Philadelphia.

Positano annen låst fast

Positano hadde spor 5 bak bilen og Vidar Hop i sulkyen i dagens V65-3 som var et kval til Momarken Cup. Han ble sittende låst som en sardin i lederrygg på vinneren, og ble annen med alle krefter spart på 15,7a/2140m.

Andreplasser i USA og Finland

Rehab e. Revenue ble annen i Finland i dag, og det ble også Angels Ransom i USA.

S.M.K. Silvousplait annen i Miss Arabella

S.M.K. Silvousplait var ute i Miss Arabellas Æresløp i V75-4 i dag og var spilt til favoritt tross 40 meter tillegg. Det ble litt for langt fram fra bakre rekker men ble annen på feltets desidert raskeste tid 13,8 /2180m voltestart.

I et senere løp var Always On Time ute i Kristen T Gundersens Æresløp over sprintdistanse. Han startet fra spor 6 bak bilen. Revenue-sønnen er en av de raskeste hestene fra start i Norge, men Kristian Malmin tok imot med nestfavoritten Floris Baldwin. Det ble villmannskjøring der framme med de to, med Always On Time i dødens. De passerte 1.06 første 500m. og 08,9 første 1000 meter. Always ble litt sliten de siste metrene men ble femte på flotte 10,7a/1609m.