Madame d’Amour vant i Forssa

Revenue-datteren Madame d’Amour var til start i Forssa i Finland i kveld. Andre par utvendig, tredjespor siste del av svingen, og en fin avslutning på 1.14 siste 500m, ga hoppas første seier.

Lass Revenue også overlegen

Fra start pilte Lass Revenue til tet og toget unna der framme. Ingen hester var i nærheten, og 700 igjen trykket Mats E Djuse på gassen og kjørte 1.08 noen meter. Han forsvant lenger og lenger unna feltet, og nedover oppløpet var han helt alene. Det ble overlegen seier på 14,0a/2140m.

Overlegen My Sweden (3) på Romme

Treårige My Sweden som vant på 15,0 i sin første start som 2-åring har for alvor funnet formen. I slutten av oktober ble han annen full vei på 13,8a/2140m og i dag kom seieren, Revenue-sønnens tredje i tillegg til to andreplasser og en tredje. I dag var det snakk om finale i en Treåringsserie på Romme. Ulf Eriksson hadde overtatt tømmene for Jorma Kontio som hadde meldt forfall. Trener er Petri Salmela. Hesten pilte til tet da bilen slapp feltet, lå 3-4 lengder foran feltet hele veien før de lå samlet igjen runden igjen. I siste sving lettet Ulf Eriksson litt på tommene og My Sweden stakk unna til en helenkel seier på 14,6a/2140m. Seieren var verdt hele 100 000 kroner.

Enkelt for My Hurricane i Bergen

Det ble sikker seier etter tet fra start til mål for My Hurricane og kusk Lars Tore Hauge i Revenue-sønnens tredje start. Vinnertid ble 19,2/2100m voltestart etter tet fra start til mål. Trener gjør Bergsvein Bendiksen.

To tredjeplasser i dag

Cash On Time, lillebror til 1.09-traveren Always On Time, ble i dag tredje på Bjerke.

My Revenuer også tredje på Pompano Park i USA.

Andre strake til Global Tuxedo

Global Tuxedo ser ut til å ha funnet fram formen, og i dag kom nok en seier til Revenue-sønnen, denne gangen i Eskilstuna. Det var tet fra start til mål og en siste 500m etter 1.11 ga enkel seier for Henrik Larsson/Troels Andersen.Global Tuxedo er helbror til den eldre In Vain Sund sin som travet 09,6 som fireåring og har tjent nesten 4 millioner kroner. Han var finalist i Elitloppet for to år siden.

Quick Deal tok nummer 37!

1.08-traveren Quick Deal e. Revenue satte to verdensrekorder på 800m-banen Yonkers for etpar år tilbake, på 10,6 og 10,4 med to ukers mellomrom, har travet 1.08,6 som best og tjent nesten fem millioner. I dag var han tilbake som vinner på Saratoga Harness i New York i dag. Tet fra start til mål tok han sin seier nummer 37 i karrieren!

Andre og tredje på Sørlandet

To Revenue-sønner var til start på Sørlandets Travpark søndag kveld. Det endte i en andreplass og en tredje. Først ut var treårige Wind of Change TJ som landet på 18,0/2140m voltestart. Så var det Ohio Royal som var ute i hardere lag enn før. Han pilte til start, men de på de siste metrene avsluttet favoritten Syoss skarpt langt ute i banen og tok seieren før et jevnt oppgjør om de neste plassene. Ohio Royal ble tredje på 17,4/2140m voltestart.

Giorgio B.R. tapte med nos etter helsvett løp

Giorgio B.R. hadde tatt turen med Atle Eggan over til svenske Östersund i dag. Han hadde fått spor 11 i løp 5 over 1640 meter. Fra start ble det femte par utvendig, som så ble til fjerde par utvendig. Runden igjen ble han lagt i angrep i tredjespor, og det ble to svinger i tredjespor for Revenue-sønnen. Mist i siste sving kastet Eggan loss i fjerdespor. Det beit ordentlig godt nedover oppløpet og kun nese bak vinneren ble Giorgio B.R. annen på 16,5 i vinterværet!

Melady’s Monet tredje på Yonkers

Melady’s Monet forsetter å gjøre flotte løp i USA, men på Yonkers får han stort sett alltid PP 7 eller 8 på grunn av grunnlaget. Spor 8 i kveld ga posisjon bakerst i feltet. Første 400m gikk etter 1.08. Monet begynte å avansere framover i feltet. Han avsluttet som vanlig raskest av alle, og i mål var han nesten likt i mål med andrehesten, men ble da tredje. Nok et topp løp av seiersmaskinen Melady’s Monet som har vunnet 61 løp i karrieren og tjent 1,5 millioner dollar!

På Frehold ble nok en seiersgrossist, Money Maven, tredje også han.