Gianluca tok Revenue sin tredje for dagen

En tredje Revenue-seier for dagen kom i Champion Tempo-løpet med 100 000 i førstepremie. Gianluca B.R. hadde igjen dårlig startspor, 7 , så trener/kusk Åsbjørn Tengsareid tok det pent fra start. Første 500m gikk Det var et litt rotete løp med mye kjøring om posisjoner, og Gianluca ble tråklet fram og på begynnelsen av oppløpet tok han opp jakten på ledende Paulino og hentet meter på meter. De siste 10 metrene strakk han skikkelig på seg og vant med en halv lengde. Vinnertid ble 14,9a/2100m.

Tredje ble det på Red Bar fra 40m tillegg i kveldens siste løp. Bjerkes Stayerløp går over 3140 meter. Sluttspurten ble satt inn litt for tidlig 600-700m igjen da Østre ga full gass, og det ble stumme bein de siste metrene før mål. Red Bar holdt inn til tredjeplassen på feltets raskeste tid 16,6v/3180 meter.

Enkelt da Riva Renn tok tredje strake

Nok en imponerende Revenue-datter fikk vi se denne torsdagen. Riva Renn er i storform og var til start i V75 Hoppedivisjonen – Travavl.no-løpet på Bjerke i kveld. Fra spor 5 kjørte Stian Eilefsen på det trygge, men satt i tet litt før 500m-merket, som gikk etter 1.11. Der framme fikk den sterke Revenue-datteren diktere, og ingen kunne på alvor utfordre når hun ble bedt om å strekke på seg på oppløpet. Siste 500m gikk etter 1.12. Vinnertiden 14,2a/2100m ga fine 60 000 kroner til eier og oppdretter Kjell Nilsen. Denali var til start i samme løp, men fikk ikke opp den siste spurten da tråden til øreproppene røyk for Svein Ove Wassberg. Hun ble likevel fjerde på 14,9a/2100m.

Overlegen S.M.K Silvousplait

Det ble en helenkel affære for den flotte Revenue-datteren S.M.K. Silvousplait på Drammen i dag. Fra spor 6 forsøkte ikke Adrian Solberg Akselsen å kjøre for tet, men la seg i andrespor uten rygg, før hun sled til tet like før første 500m som gikk etter 14,5. Der framme danset Silvousplait uanstrengt av gårde. I siste sving lettet kusken litt på tommene, og hun fosset unna til overlegen seier. Siste 500m gikk etter 1.11,3. Vinnerrtid 14,99a. Eier, oppdretter og trener er Siv Marie Kittelsen fra Hof i Vestfold.

I dagens første løp galopperte Respect seg fra noe som så ut til å bli seier eller førsteplass inn på oppløpet.

Wisenheimer tok nr 32!

Wisenheimer e. Revenue kunne skilte med sin seier nummer 32 på Pocon Downs i dag. Revenye-sønnen vant som favoritt på 11,6a etter en reise i første halvdel av feltet og kastet seg den nødvendige marginen over målstreken. Trener er Jenny Melander. Kusk Marcus Miller. Wisenheimer nærmer seg 4 millioner innkjørt. 32 seire, 36 andreplasser og 24 tredje har det blitt på 1.10-traveren.

To vinnere på Biri i kveld

Det ble reneste Reve-jakten på Biri i kveld med to fine vinnere som vant enkelt etter tet fra start til mål. Først ute var Remana fra spor seks i fjerde løp. hun er trent av Erik Killingmo og kusket av Ole Johan Østre. Det var rett til tet, åpning på 13,5/500m, og med en 1.11-avslutning reiste hun fra konkurrentene til en enkel seier på 15,9a/2100m.

Litt senere på kvelden satt Erlend Rennesvik opp bak Revenue-sønnen Mikkel H.R. over stayerdistanse. Han blåste til tet fra spor 6 og dro unna i hevn fart. Ingen kunne true Mikkel H.R. som vant lett etter 1.13 siste 500m. Vinnertid 15,8a/2600m.


Remana


Mikkel H.R.

Tre andreplasser og to tredje

12.august
Whiskey Tax tredje på Woodbine

13.august
Wisenheimer annen på Pocono Downs

15.august
Respect  annen på 14,9a/1700m på Klosterskogen

17.august
Easy To Win tredje på 17,0/3100m voltestart på Bergen Travpark

19.aug
Giorgio B.R. annen på Leangen.

Nok en seier til Maffioso Face

Det ble nok en seier for Revenue-sønnen Maffioso Face som ser ut til å ha virkelig funnet formen igjen og vært på trippelen i 7 av sine 8 siste starter. Den svenskfødte Revenue-sønnen er oppdrettet og startet sin karriere hos Lutfi Kolgjini og har foreløpig tjent 2,7 millioner kroner og har en 1.10-rekord.

Revenue nok en uke på topp i Norge

Som mange uker tidligere var Revenue også i uke 32 den beste varmblodshingsten i Norge med fire avkomsseire. Flere andre topp prestasjoner ble det også, så det ble totalt syv seire, seks andreplasser og tre tredje for hans avkom denne uken.

Seire:
Blueridge Sun vant Nils Brekkes Pokalløp på banerekord
Riva Renn tok sin andre strake på enkelt vis på Biri.
Easy To Win vant på Bjerke.
Classy Revelation vant på Bjerke
Nika tok sin femte seier i Gävle.
Taxi Jane vant i Östersund
Svenskfødte Exuberance tok sin seier nummer 21

Andreplasser:
S.M.K. Silvousplait tapte med nese på Bjerke.
Reven Dejavu annen på Romme
Arctic Revenue i Östersund
Selma’s Revenue annen på Bjerke
K.M. Labour Boy annen på Bjerke.
Rebel Royal annen i Mikkeli.

Tredje:
Grace Perro i Finland
Angels Ransom i USA
Abbington tredje på Jägesrsro

Florry’s Princess tredje etter 1.08-åpning

De to Revenue-avkommene Florry’s Princess og Ohio Royal (fra spor 7 bak bilen) kjempet hardt om teten i 1.08-fart første 500 m før Lars Anvar Kolle bak sistnevnte valgte å legge seg ned i lederrygg etter villmannskjøringen. Florry’s Princess ledet helt til like før mål og tok en tredjeplass i et jevnt løp på 14,2a. Formen har løsnet for Revenue-datteren som eier/oppdretter Rikki Aanonsen selv trener, og i andre løp på rad gikk hun på 14-tallet. Ohio ble sittende fast og ble første utenom med krefter på lager på 14,6a.

I løpet etter ble Revenue Lavec noe passivt kjørt fra spor 6, og fikk en reise tredje par innvendig, men avsluttet bra inn til fjerdeplass, snute bak tredjeplassen, på 1.13,7a.

Reven Dejavu annen på Romme

Treårige Reven Dejavu var ute i sin livs andre start i dag på Romme. Lederrygg ble runden igjen byttet ut med andre par utvendig. Lederen stakk unna ned oppløpet og Reven Dejavu var den eneste som kunne ta opp jakten. Det ble en fin andreplass lengden bak vinneren på tiden ble 17,1/2140m voltestart.  Trener og kusk er Diederik Meilink.