Money Maven tok nr. 39

Money Maven var til start på 800m-banen Freehold i New Jersey, og etter kamp ned oppløpet kastet han seg med en halslengde før favoritten over mål. Seieren var hans 39. seier og 102. trippelplasseringen i karrieren (!), og 7 millioner er snart passert innkjørt for Revenue-sønnen!

En tredje USA-seier ble det også i dag da Edom Up Blue Boy vant på Batavia Downs etter tet fra halvgått løp og inn.

Og en fjerde seier ble det da R Sam også vant på Freehold etter en sterk avslutning.

 

Stoneisle Ocean annen fra dødens i eliten

Den lynraske, tøffe Revenue-datteren Stoneisle Ocean imponerer stadig med gode løp i eliten, og det var ikke noe unntak i dag. I dag var det EM og Europaderby på plakaten på Vermo i Helsinki. Stoneisle Ocean var ute i eliten fra spor 9 og fire sko, mot bl.a. Sobel Conway som er Finlands beste hest for øyeblikket (han vant på 09,7a i august i Björneborg og var invitert til VM på Yonkers) var hun strålende. Fra spor 9 ble det tredje utvendig, men i første sving ble hun sendt via tredjespor fram til Sobel Conway som lå i tet. På siste bortre la Stoneisle Ocean press på lederen og de to knivet der framme. Sobel Conway ble for sterk på slutten, Stoneisle Ocean ble flott annen på 11,2a/1620m.

Demolition Man F. vant på Åby

Demolition Man F. er oppdrettet av Revenue sin tidligere eier Göran Falk, og er eid og trent av B-trener Bengt A Nilsson i Halmstad. I dag var 1.11-traveren til start på Åby med Nilsson selv i sulkyen. Fra start ble det tredje par utvendig, som ble til andre utvendig da Takter gled til tet med sin hest. Første 500m gikk etter 1.10 . Runden igjen var det nytt tetskifte og Demolition Man F. havnet utvendig leder. Der lå han og trykket hele veien, og inn i oppløpet koblet han enkelt grepet og stakk unna til enkel seier på sterke 12,5a/2140m. Seieren var verdt 50 000 kroner.

Seieren var nummer 11 i karrieren, og Demolition Man F. har passert 800 000 innkjørt så langt i karrieren.

I et senere løp fulgte U.B.Cool opp to strake seire med å bli tredje i amatør-SM for Mats Holmstedt på 13,4a/2140, verdt 31 000 kroner.

Melady’s Monet til 60 seire!

Melady’s Monet nådde en stor milepæl på Yonkers i går, på selveste International Trot-dagen i «Harry M Zweig Memorial Fund 4th Anniversary». På den flate, harde 800m-banen travet Revenue-sønnen inn til sin seier nummer 60 i karrieren.

Hedershesten med helse av stål har tjent over 1,5 millioner dollar så langt, vunnet 60 løp inkludert seier i Vincennes Trot på Meadowlands på 1.09,2! I fjor var han ute i en periode på grunn av akutt operasjon for kolikk. Han ble invitert til Elitloppet for fire år siden, men kretsen rundt hesten valgte den gangen å takke nei.

Store, flotte Melady’s Monet konkurrerer forøvrig uten trav-hobbles og Lasix som er vanlig blant de eldre traverne i USA og har vunnet løp på 800m, 1000m og milebaner, og vunnet løp både over sprint og mellomdistanse i USA.

Sugar Road slått med hode

På Jarlsberg startet Sugar Road fra spor 6 med fast makker Åsbjørn Tengsareid. Fjerde par innvendig ble det største delen av løpet, men åpning kom 600 igjen. Det ble tredjespor hele svingen for Sugar Road som likevel kjempet seg inn til en andreplass, kun hode bak vinneren.

Wisenheimer ble forøvrig tredje i USA i går på Harrah’s Philadelphia.

Silver Lore overlegen i Sverige

Revenue-datteren Silver Lore var til start i Kalmar i kveld med trener Robert andersson i sulkyen. Det ble en overlegen seier på 16,2a/2140m etter tet fra start til mål, men hun måtte brukes for forsvare teten for en konkurrent runden igjen . Hoppa har tjent penger i 46 av sine 49 starter og har travet 1.12 som best over mellomdistanse.

 

Grace Pezzo vant i Finland

Grace Pezzo slo til med sin andre seier for året da hun vant på finske Seinäjoki. Vinertid ble 17,1/2100m for Revenue-datteren.

Seier og tredje i Bergen

Respect med Elisabeth Storetvedt i sulkyen var spilt til favoritt i V5-finalen på Bergen i kveld fra 20m tillegg. Den svenskfødte Revenue-sønnen trenes nå av Ove Wassberg. Det ble den tunge veien for Respect som lå utvendig leder hele løpet fram til siste sving da han stakk unna noen lengder. Han ble utfordret av Caramello P.P. mot mål, men holdt unna til seier på 18,3/2120m voltestart.

I et tidligere løp ble Parkyou e.Revenue tredje.

Always On Time annen i Silver

Nesten samtidig som Cash On Time vant på Bjerke, var storebror Always On Time til start i den svenske Silverdivisionen på Åby med Johan Untersteiner i sulkyen. Som vanlig var det ingen som kunne true den ekstremt startraske traveren fra start. Han åpnet 1.10/500m og 1.12/1000m. Nedover oppløpet gikk det fort og med hester i angrep både på utsiden og innsiden. Langt ute i banen kom pappa Untersteiner og klarte å ta fra Always On Time seieren med liten margin. 11,9a/1640m ble den fine tiden og ble belønnet med 75 000 kroner. Finalen går på Solvalla den 2. november.

Cash On Time (3) vant på Bjerke

Treårige Cash On Time er en hest trener og kusk Høitomt har forventninger til. Den store, flotte Revenue-sønnen var ute på Bjerke i sin andre karrierestart i dag. Det ble dødens stort sett hele veien, og stakk så unna på oppløpet og vant enkelt på 19,7/2140m voltestart.