Seier, andre og tredje på Åby

Fire Revenue-avkom var til start på Åby i dag, og det endte med en helenkel seier, en andreplass og en tredjeplass.

Crossfire Simoni gikk til tet fra spor 5 og loset unna på 11,4 første 500m. Via siste indre klarte ryggkjørte Vincent Horse å komme seg ut fra lederryggen, og tok den nødvendige lengden til seier. Crossfire Simoni annen på 14,6a/2140m med Bo Falsig i vogna. Den speedige vallaken har passert 600 000 innkjørt og har rekord 11,6a.

Deretter var det 4-årige Gambino som var ute i sin femte start for året, fjerde i ny regi, og det ble en meget enkel seier med trener Mikko Aho i sulkyen. Han var spilt som favoritt fra spor 10. Litt etter første 500m ble han kjørt til tet, ledet hele veien, og på oppløpet stakka han unna feltet, helt ukjørt, og vant på 17,6a/2140m.

Divas Revansch med Saga Laursen var ute i et monté-løp fra 20m tillegg og det ble tredjeplass på Revenue-sønnen.


Crossfire Simoni ved en tidligere Åby-seier