Listas Hotshot (3) annen på Åby

Frode Hamre hadde sendt ned treårige Listas Hotshot e. Revenue til Åby denne onsdagskvelden. Hun hadde med seg to andreplasser og en tredje i bagasjen i sine første karrierestarter. Kusk for dagen var Carl Johan Jepson. Den røde hoppa fikk en dårlig start med tredjespor første sving før hun kom seg inn i andre utvendig og deretter første hest i andrespor uten rygg når det ble skifte i teten. Hun ble liggende der uten rygg hele resten av løpet. Inn i oppløp kvernet hun ned lederhesten, stakk til seg en god lengde, men langt ute i banen kom en hest i stor fart som passerte på målstreken. Kun nese skilte de to i mål og vinnertid 17,3a/2140m.

Listas Hotshot er en helsøster til elitehesten og 1.09-traveren In Vain Sund som var i sin årgangstopp i Sverige, har vunnet storløp på Vincennes og vært finalist i Elitloppet.