To flotte seire i Finland

Båre Revenestor og Rebel Royal var til start på Kouvola i sitt hjemland Finland i dag.

Revenestor var ute på 20 m tillegg i sitt løp og fikk en fin start. Han var oppe utvendig leder allerede i første sving og tet like etter det. På siste bortre ga kusken gass og åpnet opp flere lengder til feltet på et vipps, og forsvant unna feltet ned oppløpet til overlegen seier.

Deretter var det Rebel Royal som sto på startstreken i Kouvola, og som hadde satt ny rekord da han ble annen i sin forrige start. Formen så ut til å være på topp også i dag. Fra spor 5 havnet han først utvendig leder, men overtok teten på første langsiden. Første 500 m gikk etter 10,5 på lette føtter. Han ledet hele veien og forsvarte seg som en konge nedover oppløpet. De ble komfortabel seier på 16,4a/2100m.