Listas Hotshot (3) slått med hals

Treårige Listas Hotshot e. Revenue er en helsøster til 1.09-traveren In Vain Sund som tjente nesten 4 millioner i karrieren og var en av de beste i sin årgang. Han vant løp på Vincennes, kval til Grand Prix de l’UET (tredje i finalen bak…. ) , annen i Solvalla Grand Prix, tredje i Breeders’ Crown finale, Norrbottens Stora Pris, var Elitloppsfinalist etter andreplass i kval. Totalt 8-9-7 og over 51% av startene på trippelen i hardeste konkurranse.

I dag var lillesøster til start på Bjerke i sin tredje start. Teten ble overtatt på første bortre langside, og der satt Revenue-datteren resten av løpet. Nedover oppløpet kjempet hun tappert side om side med en utvendig konkurrent men måtte se seg slått med hals på 17,4/2140 m voltestart.

Finland:

Q-Rex Oak startet for 6 dager siden, men var i dag ute over dobbelt tillegg på 3160 meter i Finland. Etter tredje og fjerdespor hele siste runden ble den råsterke Revenue-sønnen fjerde på 16,3/3160 meter voltestart.