Første, andre og tredje i Bergen

Revenue hadde tre avkom til start i Bergen i kveld. Det endte i en seier, en andreplass og en tredje.

Først ut var Keyser Søze som var lite betrodd av spillerne i vallakens andre start. Tore Totland styrte rett til tet med Revenue-sønnen og han fikk dirigere som han ville, ble lagt under press på siste, borte langside og rundt siste sving, men med sin lille erfaring ble han litt forvirret da han ble alene der framme, og oppunder mål ble han hentet favoritten Thai Pan han inn med en lengde. Flott annen ble det likevel.

I løp 6 var 1.13-traveren Hearthammer til start med sin trener Morten A Pedersen i sulkyen, de hadde tatt turen helt fra østlandet for kveldens start. Den lynraske hoppa bombet til tet fra spor 7 og passerte første 500m på 1.10 før Pedersen overlot til Odd Storetvedt sin hest. Det endte i en tredjeplass på 16,0a/2100 m.

Ledelse fra start til mål var oppskriften for Revenue-datteren She som tok sin fjerde seier. She stakk rett til tet og åpningen gikk etter luftige 1.12/500m. Hun holdt jevnt tempo hele veien og She holdt unna til komfortabel seier på 16,6a/2100m for kusk Øyvind Austevoll, trener er Olav R. Flatekvål som også er deleier i hoppa.