Råsterk seier til Gianluca B.R.

Fra spor 6 i sjette løp på Jarlsberg i kveld fikk ikke Gianluca B.R. og Åsbjørn Tengsareid noen bra start, og ble hengende i tredjespor hele første sving, før han måtte legge seg bakerst i det langstrakte feltet, 10-12 lengder fra teten. Stengt inne i siste par innvendig, ble han lirket ut og var med i angrep i tredjespor på bortre langside, og det beit veldig godt. En ny sving i tredjespor ble det, men Revenue-sønnen bombet på i sporene og nedover oppløpet passerte han hele feltet og tok en meget sterk seier på 14,5a/2100 m, den syvende i karrieren for 1.12-traveren.

I går på Sørlandet ble startkatapulten Florry’s Princess annen etter å ha vært med en tøff åpning, kun slått av storfavoritten som var i en klasse for seg for dagen.

5.juni Perfect Reverie har vunnet 7 løp og vært 20 ganger på trippelen i sin karriere så langt, og i dag ble det en tredjeplass for Revenue-sønnen i Finland.