To flotte seire på Klosterskogen

Tre Revenue-avkom var til start på Klosterskogen i kveld, og det endte i to flotte vinnere og en fjerdeplass.

Først ut var Florry’s Princess med Johan Kringeland Eriksen i sulkyen. Den ekstremt startraske hoppa blåste til tet fra spor 7 og passerte 500 m på raske 11,5. Seier ble det på 14,9a/1700 m på Revenue-datteren som så meget fin ut og som går uten sjekk. Trener, eier og oppdretter er Rikki Aanonsen.

I løpet etter var Le Rapide til start. Revenue-sønnen har vist meget gode takter og styrke, og i dag ble det full klaff og overlegen seier på 15,5a/2100m. Han hadde ingen problemer med å holde teten, og åpnet første 500m etter 12,5. Ned oppløpet var det oppvisning og han stakk enkelt unna feltet med Dag-Sveinung Dalen. Bjørn Gustavsen er trener, deleier- og deloppdretter sammen med Hege Gustavsen.