Riva Renn super annen

Riva Renn fulgte opp sin totalt overlegne seier forrige uke med nok en sterk prestasjon. Fra spor 11 hadde spilt hoppa til Stian Eilefsen til et tredjevalg i vinnerspillet. Hun var allerede i første sving framme og presset på ledern og det ble hard kjøring på første langsiden og de to rykket 30 meter unna feltet. Åpningen gikk etter 1.10/500 m. Riva Renn ble etter hvert lagt ned i lederrygg. Nedover oppløpet forsøkte lederen og stikke, men sammen med en favoritten som kom utvendig, kjempet Riva Renn helt inn til mål og ble flott annen på 13,6a/2140 m. Siste 500 m gikk også etter kjappe 1.10.

Finland har akkurat kommet igang med travkjøring igjen etter et par måneder på sidelinjen. Et Revenue-avkom var til start, Exuberance, og det ble en tredje plass på 1.11-traveren som har 21 seire, 9 andre og 8 tredjeplasser under beltet. Millionen innkjørt nærmer seg.


Fra en tidligere seier