Knuste favoritten fra dødens

Stoneisle Ocean var til start igjen på Vermo i Finland og skulle forsvare sin fantastiske seier fra forrige uke da hun vant på 13,0 full vei. I dag var det snakk om sprint, og til tross for seieren sist var hun bare spilt til nestfavoritt fra spor 3.
Lederrygg fra start. Første 500 m gikk etter 12,5. Runden igjen vippet Santuu Raitala Revenue-datteren ut til utvendig favoritten i tet og begynte å legge press på denne. De to forsvant en bit unna feltet og første 1000m gikk også etter 1.12. Stoneisle presset og presset utvendig rundt siste sving, og nedover oppløpet reiste hun fra. Den råtøffe og sterke lille hoppa vant enkelt på vinnertid 12,1a/1620 m etter en 1.11-avslutning. Seieren var den 12. på 35 i karrieren for 1.10-traveren og hun ble millionær tidligere i år.

Se løpet her