Seier og annen på Solvalla

Global Tuxedo var til start på Solvalla i kveld. 1-11-åpning av Raijin Face. Fra spor 7 fikk Global Tuxedo fjerde par innvendig. I inngange til siste sving fikk han rom til å komme seg ut i tredje par utvendig. Ut av svingen var han ute i fjerde spor i angrep. Han passerte konkurrentene og hentet lett inn Raijin Face som hadde stukket unna med noen lengder. Vinnertid ble 14,3a/2140m fra spor 7.Global Tuxedo er helbror til Elitloppsfinalist In Vain Sund som har travet 09,5 !

Vincent Chase hadde ingen problemer med å forsvare sporet i sin første start etter pause på Solvalla. Han fikk jogge unna i tet hele veien, på oppløpet fikk Adielssons Victor A.U. åpning fra lederrygg etter et perfekt heng, og stakk unna med en halv lengde foran Vincent Chase som ble annen på 14,6/2140m voltestart.


In Vain Sund, Global Tuxedo sin helbror, vinner på Paris på ny løpsrekord