Melady’s Monet til 60 seire!

Melady’s Monet nådde en stor milepæl på Yonkers i går, på selveste International Trot-dagen i «Harry M Zweig Memorial Fund 4th Anniversary». På den flate, harde 800m-banen travet Revenue-sønnen inn til sin seier nummer 60 i karrieren.

Hedershesten med helse av stål har tjent over 1,5 millioner dollar så langt, vunnet 60 løp inkludert seier i Vincennes Trot på Meadowlands på 1.09,2! I fjor var han ute i en periode på grunn av akutt operasjon for kolikk. Han ble invitert til Elitloppet for fire år siden, men kretsen rundt hesten valgte den gangen å takke nei.

Store, flotte Melady’s Monet konkurrerer forøvrig uten trav-hobbles og Lasix som er vanlig blant de eldre traverne i USA og har vunnet løp på 800m, 1000m og milebaner, og vunnet løp både over sprint og mellomdistanse i USA.