Demolition Man F. vant på Åby

Demolition Man F. er oppdrettet av Revenue sin tidligere eier Göran Falk, og er eid og trent av B-trener Bengt A Nilsson i Halmstad. I dag var 1.11-traveren til start på Åby med Nilsson selv i sulkyen. Fra start ble det tredje par utvendig, som ble til andre utvendig da Takter gled til tet med sin hest. Første 500m gikk etter 1.10 . Runden igjen var det nytt tetskifte og Demolition Man F. havnet utvendig leder. Der lå han og trykket hele veien, og inn i oppløpet koblet han enkelt grepet og stakk unna til enkel seier på sterke 12,5a/2140m. Seieren var verdt 50 000 kroner.

Seieren var nummer 11 i karrieren, og Demolition Man F. har passert 800 000 innkjørt så langt i karrieren.

I et senere løp fulgte U.B.Cool opp to strake seire med å bli tredje i amatør-SM for Mats Holmstedt på 13,4a/2140, verdt 31 000 kroner.