Tredje og fjerde i Hoppederby

Norsk Hoppederby gikk av stabelen på Bjerke Travbane i ettermiddag. Fenomenet Hillary B.R. var til start, så en seier der var bare en formalitet. Kvalifiseringsvinner Blueridge Sun med GV Gundersen i sulkyen brukt fra start for å ta teten fra Rebella Matters. Hun åpnet etter luftige 1.10 og like før 1000m overtok Hillary B.R., passeringen etter 1.12/1000m før hun begynte å stikke unna feltet. Blueridge Sun i «tet» på resten av feltet hele veien. Hillary vant som forventet enkelt, Blueridge Sun tok en tredje på 13,0a/2100 m etter at Rebella Matters klarte å komme seg forbi de siste metrene. Lastsundayinmay som ble annen i sitt kval på nest raskeste kvaltid 13,5a ble tett fjerde, en tidel bak Blueridge Sun i totaltid. Blueridge Sun ble annen i Hoppekriteriet i fjor (vant sitt kval) og tredje i Oaks i fjor (vant kval), og har nå tjent over 1,3 millioner kroner.