Tre Revenue-døtre i Derbyfinale!

Tre Revenue-døtre var til start i Hoppedebykval og det kunne ikke gått stort bedre.

Først ut var Panama Rags med Noralf Brækken i vogna. Hun var trukket i samme heat som Hillary B.R. Sistnevnte tok tet og toget som forventet unna, og stakk unna med mange meter. Panama Rags lå nest sist i feltet stort sett hele løpet. På siste bortre ble hun vippet ut i tredjespor og lå der ute rundt hele svingen. En sterk avslutning ga andreplass på 14,9a/2100m.

Deretter var det Blueridge Sun sin tur. Fra spor 7 valgte Magnus Teien Gundersen å ikke presse til tet fra start, men lå utvendig leder til noen hundre meter kjørt og overtok på første langsiden. Første 500m gikk etter 1.11. Blueridge Sun lå i tet i hele løpet, og tross utfordring av Hamres hest vant hun enkelt på 13,7a/2100m.

Til sist Lastsundayinmay med Erlend Rennesvik. Forsøkte fra spor 5 å utfordre om teten fra hest nr.1 men fortsatte ikke og la seg utvendig leder. Første 500m gikk etter luftige 1.10 og Lastdundayinmay fikk etter hvert en rygg og andre par utvendig. En flott avslutning nedover oppløpet ga en sterk andreplass på gode 1.13,5a/2100m i dagens raskeste heat, og siste 500m gikk etter 1.10.

I finalen starter Blueridge Sun fra spor 3, Lastsundayinmay fra spor 4 og Panama Rags i spor 10. Vi gleder oss!

Blueridge Sun fra en tidligere start