Gianluca tok Revenue sin tredje for dagen

En tredje Revenue-seier for dagen kom i Champion Tempo-løpet med 100 000 i førstepremie. Gianluca B.R. hadde igjen dårlig startspor, 7 , så trener/kusk Åsbjørn Tengsareid tok det pent fra start. Første 500m gikk Det var et litt rotete løp med mye kjøring om posisjoner, og Gianluca ble tråklet fram og på begynnelsen av oppløpet tok han opp jakten på ledende Paulino og hentet meter på meter. De siste 10 metrene strakk han skikkelig på seg og vant med en halv lengde. Vinnertid ble 14,9a/2100m.

Tredje ble det på Red Bar fra 40m tillegg i kveldens siste løp. Bjerkes Stayerløp går over 3140 meter. Sluttspurten ble satt inn litt for tidlig 600-700m igjen da Østre ga full gass, og det ble stumme bein de siste metrene før mål. Red Bar holdt inn til tredjeplassen på feltets raskeste tid 16,6v/3180 meter.