Nancy America flott tredje i Paris

Nancy America er en tøffing og har ikke noe problem med å utfordre verken hingster eller hopper på de store franske banene. I dag var det start på Enghien i Prix du Parc des Princes med rundt 650 000 kroner i potten. Nancy America gikk til tet etter å ha ligget utvendig lederen første 500 m . Litt varierende fart underveis. Føste få hundre gikk i 1.09-fart, deretter ble det dempet til rundt 1.12 før et rykk i 1.07-fart igjen runden igjen. Da lå Nancy i lederrygg. Rundt siste sving ble det gasset i 1.10-fart igjen med Nancy flott plassert. Hun fikk åpning innvendig og overtok midt, men ble hentet inn av to hester ute i banen noen meter før mål på det lange oppløpet. Tiden 13,5a/2140m og tredjeplassen ga snaut 100 000 kroner.

Nancy America har vunnet 19 av sine 52 starter og travet 1.10,9 som vinner på mellomdistanse. 3,4 millioner innkjørt.