Revenue er 23 år i dag!

Gratulerer med dagen til et prakteksemplar av en hest og verdensstjerne, vår kjære Revenue.
 
Revenue startet sin løpskarrieren som toåring, var ubeseiret og ble kåret til «Årets 2-åring» i Sverige med halvmillionen innkjørt, og seier i bl.a. Svensk Uppfödningslöpning. Han utviklet seg til en verdensstjerne med seire i bl.a. Gala Internazionale Del Trotto 2002 & 2003, Arvid Stjernswärds Minneslöpning 2004, Hugo Åbergs Memorial 2003, Copenhagen Cup 2004, kval til Olympiatravet 2004, heat av Elitloppet 2004, Elite-Rennen 2003 & 2004, Grand Prix d’UET 2002, Grand Prix du Conseil General Alpes Maritimes 2003,L.C. Peterson-Broddas Minneslöpning 2004 og Yngve Larssons Memorial 2003. Revenue vant også montéloppet Prix de l’Ile de France på Vincennes i 2003 og startet i Prix d’Amerique. Han ble totalvinner av World Cup Trot i 2003! Revenue avsluttet sin løpskarriere høsten 2004 med å vinne Nat Ray Trot på Meadowlands og Allerage Farms Trot 2004 på overlegent vis med John Campbell i sulkyen. Vinnertiden 1.09,3 var den da fjerde raskeste i historien, og den raskeste fransk-amerikanske traveren noen gang. Han ble deretter solgt for store penger til amerikanske interesser.
 
Revenue har blitt pappa til en mengde topphester. Blant hans avkom er tidenes raskeste på 1000m-bane på 1.08,6, to stk 1.08-travere og 88 hester med rekord 1.11 eller bedre, fire verdensrekordholdere, tre klassiske vinnere, 3-årig Europamester, Hambletonian-vinner, tre Breeders’ Crown-vinnere, fire Elitloppsfinalister, 24 banerekorder og en mengde nasjonale rekorder. Over 300 millioner har avkommene tjent foreløpig, og 63 hester er millionærer, hvorav 5 dollarmillionærer. Hans amerikanske avkom hhar tjent over 1 million kroner i snitt per startende avkom! Dette er meget sterke tall!
 
Alle som har hatt kontakt med Revenue gjennom årene har falt for denne helt unike hesten. Fra trenere, eiere, oppdretter, oppasser, hovslagere og veterinærer. Han er en utrolig talentfull, tøff, utholdende, intelligent, snill som dagen er lang og en riktig gentleman på alle måter.
 
Gratulerer med dagen til kongen!
Revenue er fremdeles tilgjengelig i avlen!