Nok en enkel seier for Daily News

Daily News tok en overlegen seier på Klosterskogen i sin siste start, og i dag på Forus skulle hun ikke være dårligere. Det ble som sist rett til tet og der satt hun i alle 2550 metrene i jevn fart. Når toget gikk i siste sving var det ikke mange som klarte å følge, og det ble nok en seier for Revenue-datteren med Johan Kringeland Eriksen i sulkyen. Slått var storfavoritt Iasi og flere mer spilte hester. Oppdretter, trener og eier er Hans Anton Helland.

På Solvalla var finskfødte Nika ute på tillegg i kveldens femte løp. Etter en mengde omstarter kom løpet omsider av gårde, men mye rot av hester i starten gjorde at Nika lå 40-50 meter bak fra start. Hun jobbet seg stødig framover og i tredjespor via siste sving. Hun sto på sterkt inn til en fin andreplass på 16,1/2140m voltestart. Siste 500m gikk ettter 1.12. Trener og kusk er russiske Sehlova Olga, og eier og oppdretter er også russiske.