Lass Revenue annen i Eskilstuna

Lass Revenue har vist i det siste at formen var i anmarsj, og hadde to tredjeplasser på .14-tider over stayerdistanse. I dag var han til start i et av fem løp som inngikk i VM for travkusker, og var kusket av Matthew Williamson fra New Zealand, som lå på tredjeplass før dagens kjøring. Ingen problemer med å få tet fra spor 3, åpnet 1.10 første 500m da Eirik Høitomt sin hest fikk overta. Lass Revenue ble sittende fast i lederrygg med to hester utenfor seg, og avsluttet godt nedover oppløpet til en andreplass, en halv lengde bak vinneren. Tid på begge ble 1.13,5a/2140m. (Bildet viser Lass Revenue som åring). Lass Revenue var tidlig utviklet og ble bl.a. annen i sitt kval til Svensk Travderby på 14,1a/2640m, og travet 12,3a det året. Han har vunnet flere løp på Solvalla og har passert halvmillionen innkjørt.