Blueridge Sun, Super Strong og Swimming Pool

I DNT’s Hoppechampionat for 4-årige hopper på Forus var det flere av fjorårets kulltopper som årsdebuterte. Det er ikke enkelt å være i samme årgang som Hillary B.R. som ser ut til å ha både firehjulstrekk og turbomotor. Revenue-datteren Blueridge Sun ble annen i Kriteriet og tredje i Oaks bak akkurat stallvenninnen etter å ha vunnet begge sine kval, og begge var i dag til start. Blueridge Sun stakk rett til tet og satt der til Hillary B.R. kom fram ca runden igjen og overtok. Inn mot siste sving stakk Hillary unna med Blueridge Sun noen lengder unna, og så til 5 lengders seier etter 1.10 siste 500m, og Blueridge Sun sun ble tredje.

I dagens siste løp dundret Super Strong til tet for Vidar Hop i flott stil. Åpningen kostet 1.09-500m. Første 1000m gikk etter 1.10. Det ble en veldig kamp der framme med Super Strong mellom Super Strong og Tip Esterel, der sistnevnte klarte å klemme seg forbi på de siste metrene. Super Strong noterte ny rekord 1.11,9a etter nok et toppløp for ny trener Lars Magne Søvik. Revenue-sønnen har vunnet 13 løp og tatt 18 andreplasser og 10 tredje på 57 karrierestarter.

Örebro hadde svenskenes V75-omgang denne uken. Tredjeplass ble det til Swimming Pool e. Revenue i et monté-løp på 15,3a/2100m med Emilia Leo i salen. Ulrika Wällstedt trener.