Dobbel på Bjerke, Vivienne overlegen

Først ut var K.M. Labour Boy. Først ble feltet liggende på rekke og rad med Revenue-sønnen som femtehest. På siste bortre ble det andre par utvendig og nedover oppløpet kjempet han seg forbi alle og vant på ny rekord 15,7a for Ole Johan Østre etter å ha avlsuttet 1.11 siste 500 m. Trener er Karina Ulvin Vudduaune.

Deretter var det Vivienne sin tur med Erlend Rennesvik i sulkyen. Hun var spilt til favoritt og skuffet ingen. Smalt til tet fra spor 5 bak bilen, åpnet 1.12/500m og rundt siste sving bare reiste hun fra konkurrentene til overlegen seier på 13,6a etter å ha avsluttet 1.12. Hun fikk vist fram den flotte kapasiteten hun innehar og så strålende ut. Trener Kim Pedersen.

S.M.K. Smashing dundret til tet fra spor 7 og passerte første 500m på 11,0. Dag-Sveinung Dalen holdt jevn fart i tet med Revenue-sønnen men fikk konkurranse siste metrene der St. Raphael Decoy skled forbi med hals. Begge hestene noterte 15,0a/2100m. Trener er Renate Aarlie.

I USA ble det andre på Bastille og tredje på Blazin Delores på Freehold.