Super Strong super strong

Super Strong e.Revenue har vært basert på Voss/Bergen og vunnet 12 løp og 16 andreplasser, men har nylig byttet trener til Lars Magne Søvik og gjorde i dag sin andre start for stallen. Fra spor fire måtte han brukes for å komme til tet, og gjorde dette med en 1.09-åpning før han i flott stil satt framme og dirigerte. Først kom angrep fra storfavoritten Amarone Classic, deretter fra svenske Paleo Pride, som ble avverget. Han sto på som en helt, avsluttet 12,4 siste 500m men på siste stegene ble han tatt ned med hals av den gamle ringreven Wayne Brogård. Revenue-sønnen gjorde et supert løp og satte ny rekord på mellomdistanse med 13,2a/2100m (foto).

På Solvalla fulgte Photograph e. Revenue opp sin flotte seier sist uke, med å bli annen på Solvalla på 16,5/2140m, kun slått med nese.