Strålende S.M.K. Silvousplait

Det var Unionstrav og V75-runde på Momarken denne lørdagen, og som vanlig noen Revenue-avkom til start.

S.M.K. Silvousplait vat en av de beste i årgangen som treåring, og vant bl.a. Kval til Kriteriet, kval til Oaks og Benn Orres Pokalløp på overlegent vis. Fjoråret ble delvis spolert av en ikke treningsrelatert skade selv om hun vant V75 Hoppedivisjon og ble annen i finalen. Fra spor 8 bak bilen fikk hoppa en god start, og overtok teten rett etter 500 m-passering som gikk etter 11,2. Derfra ble en helenkel seier på 1.14,2a/2140 m. Oppdretter, eier og trener er Siv Marie Kittelsen.

Vivienne i ettermiddagens første løp. Tredje innvendig store deler av veien, åpningen kom i utgangen av siste sving og Kim Pedersen kjørte på sikkerhet med den kapable hoppa, og tok en fin andreplass på 1.142,2 også hun.