Dupont vant igjen, Smashing annen.

Speedige Dupont var til start på Bjerke i dag med Frode Hamre i sulkyen, og viser veldig god form. Spor 9 ga naturlig nok en forsiktig start, og runde igjen var posisjonen et tilbaketrukket tredje utvendig. På siste bortre la Hamre Revenue-sønnen i angrep og det beit godt. I svingen var han framme utvendig leder, og nedover oppløpet avgjorde han lett til sin seier nummer 7. Vinnertid 14,9a/21400m.

I løp 4 var S.M.K. Smashing til start med Åsbjørn Tengsareid i sulkyen. Fra spor 1 forsvarte den store Revenue-sønnen teten. Der jogget han unna, og seieren så sikker ut da Dillon K.W. kom langt ute i banen og passerte med et hode på målstreken. Flott annen uansett til Smashing, som har vært blant to to i nesten halvparten av sine starter.

I Finland ble treårige Q-Rex Oak annen i sin livs andre start.