Dobbelt Revenue i V75 på Bjerke

Revenue-sønnene That’s Good Chip og Mikkel H.R. var til start i V75-3 fra spor 1 og 5. That’s Good var kjapp bak bilen og tok teten enkelt, før Mikkel H.R. eksploderte midt i banen og stakk forbi inn i svingen. Det var de to der framme, med That’s Good Chip sittende fast i lederrygg. Storfavoritten til Hamre prøvde seg bakfra, men kunne ikke ta tak i de to. Litt for seint kom luken for That’s Good Chip, og samtidig ba Erlend Rennesvik litt ekstra fra sin hest, og Mikkel H.R. vant med en lengde foran veldig flink That’s Good Chip. Siste 500 m gikk etter 1.12, og oppløpet enda raskere enn det. Vinnertid ble 15,5a i snøværet. Seieren var nummer 8 i karrieren for Mikkel H.R.

I V75-6 var Red Bar ute i sin årsdebut. Det ble tredjeplass på 14,1a/2140m i et løp med 1.10-åpning og tøft tempo.