Revenue Lavec vant, Bulldozer og White Cross Beso tredje

Tre Revenue-sønner var til start på Momarken i dag, og det endte med en seier, en tredjeplass og en fjerde.

Først ut var 1.12-traveren Revenue Lavec som har hatt en uendelig mengde utur i løp både med startspor og posisjoner, men tross det gjørt mange gode prestasjoner. I dag var det spor 10 bk bilen for Revenue-sønnen med fast sjåfør Kolle i sulkyen. Forsiktig innledning og sist i det 9 hester store feltet. Ut i tredjespor i utgangen av stallsvingen drøye runden igjen endte i galopp og 20 m terrengtap. På siset bortre var det igjen kontakt og ut i tredjespor på nytt som ble til fjerdespor i siste sving. Nedover oppløpet avsluttet han sterkt tross drøy reise og vant komfortabelt på 17,1a/2140m, den tiende i karrieren i tillegg til 13 ytterligere trippelplasseringer. Halvmillionen innkjørt er snart passert. Eier/oppdretter og trener er Truls Roar Wivestad.

Bulldozer var ute i løpet etter med Gunnar Austevoll i sulkyen. Det ble en dårlig start og Bulldozer ble hengende i tredjespor rundt første sving, for så å bli tatt opp til et slags femte par utvendig med lang fram til teten. Disse ble hentet igjen, men så ble det igjen tredjespor rundt siste sving for Revenue-sønnen som fikk stumme bein før mål. Det ble en tapper tredjeplass tross det tunge løpet, og Mikkel H.R. ble fjerde.

Tredje ble det også på White Cross Beso i Finland