Seier til Ubet på Klosterskogen

I dag kom endelig seieren for Ubet, som har gjort en mengde flotte løp i karrieren, men hatt mye utur både med startnummer og løp. Hun ble annen på 14-tallet full vei i kval til Hoppekriteriet som treåring, og 8 andreplasser og 8 tredjeplasser har det blitt, og rekord på 13,5a. Etter en andreplass i Hoppedivisjonen for to uker siden, var hun i kveld til start på Klosterskogen travbane – fra spor 8. Fjerde- og tredjespor ble det rundt første sving, deretter fjerdehest i førstespor som så ble tredje. På siste bortre la Kals Revenue-datteren i angrep, og jobbet seg nærmere og nærmere lederen Baronesse Hooves som hadde stukket unna med mange lengder. På målstreken var det to likt i mål, og Ubet sin første seier var et faktum. Tid på begge 1.15,5a. Andre Rev Point e.Revenue ble femte etter lang pause, og så meget positiv ut.