Disse to har vunnet 93 løp tilsammen

Seiersmaskinene Melady’s Monet og Bastille var begge til start på The Meadowlands fredag kveld. Først ut var Melady’s Monet i et løp med 170 000 i potten. Fra spor 6 var han vurdert til et tredjevalg i vinnerspillet da han møtte to sterke hester i Trolley og Muscle Diamond, og sånn ble også rekkefølgen i mål. En lengde bak vinneren ble Melady’s Monet tredje på 1.10,4a i det iskalde været. Melady’s Monet har vunnet 53 løp i karrieren, travet 1.09,2 og tjent over 11,5 millioner kroner. Han ble invitert til Elitloppet for noen år tilbake men takket dessverre nei av praktiske årsaker.

Bastille tok nylig sin seier nummer 40 i karrieren, og var ute i løp 5 på The Meadowlands. Han gjorde en sterkt prestasjon som en av de minst betrodde i løpet i meget hard konkurranse fra hester som Opulent Yankee, Rubber Duck og Lauderdale. Til nesten 40 i odds avsluttet han raskest av alle og ble annen på 11,5ak bare trekvart lengde bak favoritten og vinneren Opulent Yankee i mål. Timothy Lancaster trener Revenue-sønnen. Bastille er også en 1.09-traver og har tjent snart 6 millioner kroner.

18