Sølv i Hoppedivisjonen, bronse i sølv

S.M.K. Silvousplait vant sitt forrige kval i Travavl.no-løpet i sin siste start og var i dag ute i finalen. Det ble litt kjøring om tet med tre hester. SMK Silvousplait innvendig, Encore un Sisu som presset på, og ytterst Riva Renn. Encore un Sisu endte i galopp i kampens hete, og en stri Riva Renn ble sendt til tet og passerte 500m på 1.09. Hun fortsatte å ruse av gårde, Adrian Solberg Akselsen prøvde å ikke følge etter for hardt med S.M.K. Silvousplait som var første hesten bak lederen. Inn på oppløp fikk Riva Renn litt melkesyre, S.M.K. Silvousplait overtok, men lenger ut kom Amarone Classic og vant med en lengde. Riva Renn holdt farten inn og ble såvidt slått til femte. S.M.K. Silvousplait ble likevel flott annen på 14,5a/2100m i snøføyke og minus fem grader, Riva Renn 1.14,9a.

I løp 9, V75 Sølvdivisjonen finale, var Always On Time til start fra et kjedelig spor 11. Det ble å legge seg bakerst fra start. Det ble høy fart. Passeringene 1.09/500m og 1.12/1000m. Always On Time ble lagt i angrep i tredjespor 600-700m igjen, men det ble drøyt rundt siste sving og langt fram med 1.12-avslutning der framme. Han avanserte meget bra fra bakre rekker og hederlig tredjeplass på 14,1a/2100m ble det likevel til Revenue-sønnen som i dag hadde Eirik Høitomt i sulkyen.


Starten går der S.M.K Silvourplait tar overlegen seieren i Benn Orres Minneløp i 2017.