Meladys’ Monet tok seier 51!!

Melady’s Monet viste i kveld at de to fine qualifier-løpene han har gjort i det siste, uten travhobbles, ikke var noen tilfeldighet.

I dag var det første starten etter kolikk-operasjon, og Revenue-sønnen ser minst like fint ut nå som tidligere, med enda bedre aksjon uten trav-hobbles. David Miller tok det relativt rolig fra start og la seg som en av debakerste i feltet mens teten ruset av gårde. Han jobbet seg gradvis framover, og inn på oppløpet lå han som fjerdehest. Til slutt hadde han også jobbet seg forbi Misslarose som hadde ledet hele veien, og strakk hodet over målstreken først på fine 10,2 i det kjølige været og tok sin 51 seier i karrieren! Siste 400 m gikk etter  1.07,6a!

Melady’s Monet har travet 1.09,2 som best og tjent 11,4 millioner kroner så langt. For en hest!

Det ble samtidig den fjerde avkoms-seieren for Revenue denne torsdagen!


Melady’s Monet vinner Vincennes Trot på The Meadowlands i en tidligere start