Florry’s Princess tapte med nese

Revenue-avkommene Sugar Road og Florrys Princess var begge til start på Klosterskogen søndag kveld.

Sugar Road var først ut fra spor 10 i løp 5 fra 20m tillegg. Framme i tredje utvendig to runder igjen. Siste bortre langside kastet Åsbjørn Tengsareid loss i tredjespor i stor fart og var i tet i siste sving. Langspeeden ble nok litt for lang, og Sugar Road ble hentet inn på de siste metrene, men fikk med seg en fin andreplass hjem.

I kveldens siste løp var det Florrys Princess sin tur fra spor 7 bak bilen. Hun ble hengende i tredje spor første svingen og ble kjørt fram til tet framfor å bli tatt opp. Nedover oppløpet ble det jevnt mellom mange hester både utvendig og innvendig, og Florry’s Princess forsvarte seg tappert, men tapte på målfoto for Cliff Hydrup som avsluttet skarpt ute i banen.

I Finland ble det også en andreplass. Intuto e. Revenue fra spor 10 kom nesten likt i mål med vinneren på 15,7/2140m på en snødekket bane. En sterk avslutning via tredje- og fjerdespor siste sving.

Og i Danmark kom den fjerde andreplassen for dagen. Chanel Simoni var ute i sin livs tredje start og ble såvidt slått med hals på 17,8a/2140m. En seier og en andreplass har det blitt på de tre startene så langt.