Always On Time imponerende på Bjerke

Always On Time hadde blitt tildelt spor 8 i dagens syvende løp på Bjerke i kveld. Lenge før hestene var oppe bak bilen hadde Revenue-sønnen det fryktelig travelt når det ikke ble ordentlig plass for han å komme fram, og veltet seg over i galopp. Det så lenge skummelt ut, og for å rekke bilen til startstedet måtte Tom Erik gi bånn gass med sin hest i omtrent hundre meter. Han rakk akkurat fram og la seg bakerst med Always On Time da bilen slapp. Gikk ut i tredjespor siste bortre men det beveget seg ikke særlig før inn i siste sving. Always On Time viste at han også kan avslutte og gå mellomdistanse, og reiste forbi hele feltet til seier nummer 19 på 53 starter!

Tre Revenue-avkom var til start på Bjerke i dag, og det endte altså med seier, andre og tredje!