Seier og tredjeplass på Solvalla

To Revenue-avkom var til start på Solvalla i kveld.

Vincent Chase som har gjort en rekke gode løp uten å få full uttelling. I dag var det Revenue-sønnen sin tur. Vincent Chase stakk til tet fra spor 5 og passerte første 500m på 12,8 før han overlot til en konkurrent. 500 igjen kom angrepene bakfra og Vincent Chase ble sendt ut til utvendig leder og trykket på rundt siste sving. De to første knivet nedover oppløpet der Vincent Chase hadde et overtak hele veien, og passerte målstreken som vinner på 16,9a/2640m og førsteplassen var verdt 40 000 kroner.Rikard N Skoglund kjørte hetsen for første gang, og Catarina Lundström trener.

Deretter var det den norskfødte hoppa This Is It som satte ny norsk rekord da hun vant Hoppderby i 2015 og som har tjent nesten 2 millioner kroner. Hun har også vunnet to løp på Vincennes på 11,6 full vei. I dag ble det tredjeplass på Solvalla med Carl Johan Jepson i sulkyen på en sølete, tung bane. Tredje par utvendig gikk det i moderat tempo første runden før det ble gasset til 1.09-fart midt i løpet. Rundt siste sving gikk hun i angrep i tredjespor og det beit godt og hun avsluttet flott til tredjeplass.

På Drammen ble Gianluca B.R. annen på 17,9a med ny kusk Eirik Høitomt i sulkyen.

I går hadde Lastsundayinmay tatt turen til Färjestad og det ble en tredjeplass med Carl Johan Jepson som kusk.