Lakeside Cassie vant på Bjerke

Lakeside Cassie var i dag tilbake på Bjerke etter et opphold i løpskjøring. Det kunne ikke blitt bedre. Revenue-datteren kjørte seg rett til tet, overlot til en konkurrent før halvrunden var passert, før hun igjen hadde teten like etter runden igjen. Hun var under hardt angrep på oppløpet og så ut som det var tomt på tanken, men Cassie samlet seg mesterlig og stakk seg først over målstreken i sin fjerde karriereseier. 200 000 innkjørt ble samtidig passert. Vinnertid ble 15,2a/100m.

That’s Good Chip e.Revenue var til start i samme løp, men fra spor 11 ble det et femte par utvendig, og selv om han hentet mange lengder på teten mens de gikk i full speed, så ble det litt for langt fram. Han ble fjerde på 15,6a.

Tredje ble det til Real Red på 14,9a/2100m i Tampere.