Seier, tre andreplasser og en tredje

Det ble en flott søndag som avslutning på en sterk uke for Revenue sine avkom. Fire avkom var til start på Sørlandets Travpark etter at Revenue Lavec var strøket, og en i Billund. Dette ga en seier, tre andreplasser og en tredje.

Seiern kom for Gianluca B.R. med ny trener Johan Kringeland Eriksen selv i sulkyen, som avsluttet strået raskere enn Hjelle Revenue som tok teten fra start og ledet hele veien og ble såvidt slått, begge på samme totaltid.

I kveldens femte løp var det veldig jevnt i mål og alle de tre første hestene landet på 17,0a/2140 m. Satori K Divic tredje av disse.

Dupont var spilt til favoritt tross bakspor, havnet i dødens og kjempet på det han kunne til en knepen andreplass.

Baron Westwood ble annen i Billund for Kom Madsen på 16,4/2020m voltestart.