Tre seire til Revenue-avkom på Biri!

Hele tre seire ble det for sjefen i kveldens kjøring på Biri!

Først ut var S.M.K. Smashing, hvis helsøster S.M.K. Silvousplait tok en overlegen seier på Bjerke på onsdag. Det ble tet fra start Smashing som med Christina A Hande på ryggen. Rundt siste sving ble de satt under voldsomt press av Day US og de to rykket unna med 40-50 meter fra resten av felet. S.M.K. Smashing forsvarte seg mesterlig, gikk 1.13 siste 500m og vant på 15,8a/2100m. Smashing trenes av Renate Aarlie.

I løpet etter var det Hearthammer som igjen var i ilden for trener/deleier/deloppdretter Kai Frode Olsen, og med Dag-Sveinung Dalen i sulkyen. Det løste seg tross spor 9. Rundt siste sving var det to hester som stakk unna en bit, men den råtøffe Revenue-datteren har vist hun er en skarp avslutter, og i dag tok hun seg nok en gang over målstreken først etter å ha travet 12,1 siste 500. Vinnertid 14,6a.

Sist ut var Classy Revelation, også hun med Dag-Sveinung i vogna. Fjerde innvendig fra start ble til femte innvendig runden før mål. Dalen kastet loss fra bakerst i feltet før siste sving og måtte i tredjespor med Revenue Speed innenfor seg. og også hun kastet seg over lederhesten og nådde målstreken først. Revenue Speed ble fjerde i samme løp med masse krefter igjen etter å ikke ha fritt fram på oppløpet.