S.M.K. Silvousplait vant Travavl.no-løpet

Endelig klaffet det for meget kapable S.M.K. Silvousplait e. Revenue som har hatt sin kvote med ikke-treningsrelaterte skader siste året. I fjor som treåring var hun helt i toppen i en meget sterk årgang hopper, inneholdende bl.a. Calina og Normandie Royal. Hun vant sitt kval til Oaks, feilet fra seg finaleplass i Kriteriet, men vant Benn Orres Minneløp på Drammen en halv oppløpsside foran konkurrentene. I kveld gikk alt veien. Hun tok enkelt seg av teten, men ble avløst av Ubet etter drøye halvrunden og deretter kom She’s In Love fram til tet. Det så en stund skummelt ut etter å sitte innestengt i tredje par innvendig helt fram til siste sving, men alt løste seg og Adrian Solberg Akselsen kunne sende Silvousplait fram til enkel seier på 15,3a/2100m i Travavl.no Hoppedivisjonen med 40 000 i førstepremie. Finalen går på Bjerke den 15. desember. Ubet e.Revenue ble fjerde etter å ha gått i tredjespor i en halv runde og deretter måtte brukes hardt for å komme til tet. S.M.K. Silvousplait er oppdrettet av og trenes av sin eier Siv Marie Kittelsen.