Stoneisle Ocean tredje i Stoeliten

Speedige og råsterke Stoneisle Ocean var meld i ulvelag mot noe av Sverige beste hopper i Stoeliten på Solvalla denne Kriteriesøndagen. Hun beviste at det slett ikke var for ambisiøst. Jevn 1.10-fart hele veien og Revenue-datteren spurtet inn til tredje på sterke 1.10,9. Stoneisle Ocean har 13: 5-1-3 foreløpig i år og tjent over 600.000 kroner. Hun har vært på trippelen i 70% av sine livstids starter.

En meget sterk tredje ble det også til Lass Revenue som var annen i sitt kriteriekval og finalist på denne dagen for ett år siden. Han var til start fra spor 7 på 20 meter tillegg. Fra fjerde par utvendig i siste sving måtte han ut i fjerde og femte spor i et forrykende angrep, og de tre første hestene landet 13,9v/2160m voltestart.

Andreplass ble det til Höwings Winston i Berlin.