Kasper T.T. vant Per Ulvens Æresløp

Kasper T.T. surret seg dessverre bort i kval til Derby, men det var ingenting å utsette på prestasjonen til Revenue-sønnen i Per Uvlens Æresløp i dag på Bjerke over voksne 3120 meter. Tredje innvendig fra start ble byttet ut med fjerde innvendig tre runder igjen før Kasper T.T. ble lagt ut i dødens 2000m igjen. Da fikk han Massive Attack inn foran seg. Denne ledet siste runden og stakk fra litt ut i oppløp men Kasper T.T. hentet inn og vant sikkert på 16,5/3120m voltestart.Seieren var den sjette i karrieren for Kasper T.T., fire av dem fra i år, bl.a. v75 på Leangen i april. Seieren i dag var verdt 100.000 kroner. (bilde lånt fra trener Kim Pedersen).  I et veldig jevnt oppgjør ble Dupont e.Revenue femte for Frode Hamre etter å ha gått i tredjespor hele siste svingen.

Eiere og oppdrettere er Trine og Tom Egil Kaspersen.