Red Bar tapper annen i V75-finale

Det ble kjørt finale i V75 bronsedivisjonen på Bjerke i dag. Revenue Lavec fikk gå ordenlig tøft fra start for Lars Anvar Kolle, og med åpning på 08,5, ledet han til halvrunden igjen, og så ble det naturlig nok litt seigt på slutten. Red Bar lå i tredje par utvendig, la inn en skikkelig speed og var framme ved Revenue Lavec 500m igjen og stakk så unna med mange lengder inn på oppløpet. En sterk Annie’s Boy hentet han inn akkurat på slutten med en halv lengde. Red Bar noterte ny rekord på mellomdistanse 13,8a/2100m og har tjent over 260 000 kroner hittil i år! Revenue lavec ble femte i et jevnt oppgjør for de neste tre hestene.

Idaho Sund satt fast lenge i tredje innvendig for Mathias Djuse, og åpningen kom endelig i siste sving. Revenue-datteren fullførte flott via sporene og ble annen på 15,1/2140m.