Overlegen Easy To Win fra dødens

Det ble en meget enkel seier for Revenue-sønnen Easy To Win på Biri i kveld. Karina Ulvin Vudduaune overtok i sommer Easy To Win, og kveldens var den andre starten i hennes regi, og i dag fløt det godt! Framme utvendig leder etter omtrent 600m, presset på lederen i siste sving der de to stakk unna feltet med noen lengder. Så forlot Easy To Win feltet og vant helenkelt på 16,6a/2100m. Trener og eier er Karina Ulvin Vudduaune og kusk var Eirik Høitomt.

Always On Time var spilt til stor favoritt i kveldens andre løp, men etter at Tom Erik Solberg hadde kjørt i lusetempo hele veien, og skulle dra unna siste biten, ble han litt tatt på senga av speedige Photo Va Bene som tok seg forbi rett før målstreken. Siste 500m gikk etter 10,0, oppløpet ned raskere enn det!