Always On Time vant etter 1.06-åpning!

Høykapable Always On Time var til start på Biri i kveld etter noen stolpe ut de siste startene der han ikke fungerte som han skulle. Fra spor 5 bak bilen løste han som en rakett, men innvendige Eirik Høitomt med nr. 2 Support Kindness valgte å svare opp. Det ble vill kjøring de første 500m med Always On Time på utsiden, tiden morderiske 1.06,6 ! Always On Time ble da lagt i rygg i en femhundremeter, og første 1000m gikk etter 10,4. 750m igjen vippet Tom Erik Solberg igjen Always On Time ut i dødens. I utgangen av siste sving koblet Revenue-sønnen grepet og holdt greit unna for angripende konkurrenter uti banen. Vinnertid ble fine 1.12,3a. Always On Time travet 10,5 allerede som 4-åring, har tjent over 600 000 kroner og vunnet 16 løp, bl.a. i både svensk og norsk V75.