Nonstop Rascal lekte med konkurrentene

Nonstop Rascal hadde oppvisning i JGP-helgen i sin første monté-start med Helene Kolle og vant heleknelt. I dag var det ny start under sal, og Helene Kolle disponerte sin hest mesterlig. I løpet av siste sving hadde hun hentet inn de to i front, og stakk fra enkelt til seier på 16,3a/2100m. Seieren var nummer to av to under sal og femte totalt. 200 000 innkjørt ble passert.

I kveldens siste løp var det treårige Ohio Royal som var til start. Revenue-sønnen løste flott og stakk til tet der han fikk dirigere hele første runden. Halvrunden igjen angrep Eirik Høitomt med sin hest og Ohio svarte flott. På slutten av oppløpet ble Ohio alene foran og som mange urutinerte unghester prøvde han og vente og kikke etter konkurrentene over hele skylapper mens kusken satt og drev. Eirik sin hest kunne igjen komme bakfra og passerte til seier. Siste 500m gikk etter raske 13,2.

Bulldozer var til start på Bjerkes løp 1 med fast kusk Gunnar Austevoll i sulkyen. Han havnet etter hvert i et tilbaketrukket dødens, og gikk i nærkamp rundt siste sving. Tiden ble fine 13,9a for begge hestene etter 1.12-avslutning, ny rekord. Kun nese skilte de to over målstreken.

Global Tuxedo e.Revenue ble knepent slått til tredje på Hagmyren fra 20m tillegg og tredjespor hele siste sving. Global Tuxedo er forøvrig helbror til In Vain Sund 1.09,6a/SEK 3,7 mill.

Mantorp: Tredje ble det også til tapre Lepricon som gikk den tunge veien og holdt koken til målstreken var passert.