Enkel seier for Crossfire Simoni på Åby

Åby hadde en av sine største storløpsdager lørdag, med Åby Stora Pris og V75-finaler. Det ble en flott seier for Crossfire Simoni tross start fra spor 10 og tredjespor siste sving. Han passerte alt og alle rundt svingen og nedover oppløpet og vant enkelt på 14,7a/2140m. Trener gjør Bo Falsig, som i dag hadde overlatt tommene til Joel Uhrberg. Seieren i dag var verdt 50 000 kroner. Revenue-sønnen har travet 12,9 som best og tatt 1-3-2 på 8 starter i år, og en seier og to andreplasser som treåring i fjor.

I et hoppeløp tidligere på dagen var Hoppekriterievinner Clementine F.F. til start for Bjørn Goop. Hun er på alvor på vei tilbake og gjorde sin første start i Norden etter sitt frankrike-opphold. Det ble et uhell i god posisjon i nest siste sving da hun ble skremt til en galopp av en tom som slo i henne, men iflg kusk/trener etter løpet var han meget fornøyd med hesten. Hun hentet igjen feltet uten å gå for fullt mens vinneren avsluttet i 1.10-fart, og noterte 14,3/2140m i hardt lag.

Andreplass ble det til Vivienne på travbanen i Orkdal.