Supersterk Super Strong på Jarlsberg

Det ble dødens hele veien på Jarlsberg for Revenue-sønnen Super Strong som ble hengende utvendig favoritten Spicy Challenger hele løpet, denne gangen med Tom Erik Solberg i sulkyen. Passeringene for de to i tet var 09,7/500 og en siste 500m på 11,2. Super Strong ble meget sterk annen på ny rekord 11,9a en halv lengde bak vinneren i mål, og Revenue Lavec tredje på 12,2, også han på ny rekord.

I kveldens første løp var det som vanlig ikke noe å gjøre med seiersmaskinen Spiderman T.G. som sto til 1,0 i odds. Tredje ble Sugar Road som fikk et snilt løp av Åsbjørn Tengsareid etter en lengre pause, og fjerde ble Kasper T.T. som etter å ha kommet siste fra start fra spor 6, gikk via tredjespor og var oppe i dødens resten av veien.

Fire Revenue-avkom til start på Jarlsberg i kveld ga en annen, to tredje og en fjerdeplass.