Market Share har blitt pensjonist

Market Share ble kåret til årets 2-åring, travet 1.08,7 allerede som treåring og var også verdens mestvinnende traver og verdens raskeste 3-åring det året! Han ble kåret til «Årets 3-åring» i Nord-Amerika etter en sesong med seire i bl.a. verdens største 3-årsløp Hambletonian Stakes og 8 andre løp, bl.a. Canadian Trotting Classic, Zweig Memorial og American National på overlegent vis. Market Share ble den fjerde traveren i historien som har tjent over 2 millioner dollar på en og samme sesong! Som 4-åring i 2013 befestet Market Share seg som en av verdens absolutt beste hester i kanskje den største bredden eldre elitehester i Nord-Amerika har sett noen gang, og hingsten vant Breeders’ Crown, Maple Leaf Trot og $500,000-finalen av Meadowlands-serien. Han er tidenes femte mestvinnende travhest i Nord-Amerika.

Market Share ble tidenes raskeste travhest på 1000m-bane i mai 2014 da han vant på verdensrekord 1.08,6 på Harrah’s Philadelphia, og hingsten har totalt tjent over 30 millioner kroner!