Melady’s Monet 1.09,8 i USA!

Melady’s Monet som har vunnet 50 løp så langt i karrieren, byttet nylig trener fra Kevin McDermott som har hatt han siden han var åring, og til Walter Carroll. Han var i ettermiddag ute for første gang i ny regi i et open trot på Harrah’s Philadelphia, og det var noen riktige ulver i feltet, bl.a. Triple Crown-vinner Marion Marauder, Crazy Wow og OPulant Yankee. Det gikk unna underveis.. .første 400m etter 1.04,6!!!  Melady’s Monet var først noe tilbaketrukket nummer seks i feltet, og ble jobbet gradvis fram i andrespor i den høye farten. Rundt siste sving var han framme ved ledende Marion Marauder, men sistnevnte holdt unna med den nødvendige marginen og vant på 1.09,7, med Melady’s Monet hakk i hæl på 1.09,8!

Vinnertiden er den raskeste på 1000m-bane så langt i USA i år.

Kusk var Brett Miller. Melady’s Monet nærmer seg millionen innkjørt bare i år (på fjerdeplass blant alle travere for 2018), og har 1,3 millioner dollar innkjørt i karrieren.

På Yonkers ble også dyktige Money Maven annen i et Open Trot. Revenue-sønnen brøyt ut et spor på slutten av oppløpet og slapp forbi en konkurrent på innsiden – og som dermed klarte å passere rett før mål.