Satori K. Divic vant på Sørlandet

Satori K. Divic er en kriger av de sjeldne og var døden nær etter en kolikkoperasjon som treåring. I dag var det start på hjemmebane Sørlandet fra spor 8. Femte innvendig, ble byttet til tredje innvendig underveis, og deretter andre par utvendig. I utgangen av siste sving kom åpningen og Sartori tok tak og spurtet ned alle nedover oppløpet. Ny rekord 16,5a/2140m var vinnertid, og kusk for dagen var Dag-Sveinung Dalen. Satori trenes av sin eier Ivana Divic, og dagens seier var den fjerde på 12 starter. Han har kun vært uten premie i ett løp, den eneste gangen han har galoppert.

Tredjeplass ble det i kveldens første løp for Make My Day T.J. som så veldig fin ut der han satt fast i rygger nedover oppløpet. Tid notert 1.14,8a. Seieren der er like rundt hjørnet!