Enkel seier for Norwegian Pine

Speedige Norwegian Pine e. Revenue fikk fly rett til tet for Josefine Eilertsen i dagens siste løp i Drammen i dag. Utvendig  uten rygg havnet That’s Good Chip e.Revenue fra spor 8 og lå der ca en runde før det ble andre par utvendig. I front toget Norwegian Pine unna, og ingen kunne utfordre han om seieren som han sikret seg på enkelt vis på 15,8a/2100m. Hermetisk lukket i andre par utvendig satt That’s Good Chip med SMK Smashing utvendig, og de to Revenue-sønnene ble fjerde og femte.

På Sørlandet senere på kvelden Ble det en fin tredje til Ubet som fikk åpning for seint. Hoppa har gjort to flotte løp på rad nå, og seieren er like om hjørnet for Revenue-datteren som har rekord (3)14,9am da hun ble annen i Kriteriekval for to år siden. Finalen ble vunnet av en annen Revenue-datter, Clemetine FF som vant på ny løpsrekord 14,1a/2100m.

Tredje på Sørlandet ble også på Lara’s Revenge på 18,0a/2140m.